O NAMA

 

 

Obim našeg poslovanja
Imamo više od 30.000 komponenata na lageru u našem specijalizovanom skladištu, spremnih za isporuku na bilo koje mesto u svetu. Narudžbine se šalju bez zadržavanja - 99% njih namenjenih Bugarskoj stiže sledećeg dana.

Naši partneri
Dugogodišnja partnerstva sa vodećim evropskim distributerima omogućavaju nam da vam pružimo bolje opcije isporuke. Elektronske komponente stižu iz više od 5 eksternih skladišta u roku od nedelju dana, bez dodatnih troškova za transport ili carinu.

Podrška
WKada birate komponente sa specifičnim parametrima ili vam je potrebna pomoć u vezi sa dizajnom, naši stručnjaci će rado pomoći. Naš visoko kvalifikovan tim FAE-a aktivno sarađuje u razvoju i optimizaciji vašeg hardverskog dizajna, vodeći računa da biramo komponente za koje možemo garantovati pravovremenu isporuku i fer cenu.

Ovlašćena distribucija
Zaštita naših kupaca od loših proizvoda postala je naša osnovna vrednost. Comet Electronics je ovlašćeni distributer za više od 500 vodećih proizvođača i trgovaca elektronskim komponentama. Bez obzira da li izaberete OEM ili zamenski deo, uvek ćemo garantovati kvalitet.

Politika kvaliteta
Ovde u Comet Electronics ozbiljno shvatamo kvalitet. Naš cilj je uvek unapređivati lanac snabdevanja, kako bismo mogli ponuditi bolji kvalitet i cene. Svaki proizvod i proces pridržavaju se državnih i industrijskih standarda i najboljih praksi.
 

Politika osiguranja kvaliteta                                           ISO sertifikat

Montaža PCB-a
Opretkom sopstvene moderne opreme za montažu PCB-a omogućili smo pokretanje proizvodne linije za prototipove. To obezbeđuje brze i fleksibilne iteracije vašeg dizajna, dok naša obimna mreža proverenih partnera može zadovoljiti čak i najstrože zahteve za visokokvalitetnu serijsku proizvodnju.

 

Up