SCHURTER

logo

Osigurači i držači osigurača

Schurter širok spektar osigurača uključujući minijaturne i subminijaturne resetabilne i neresetabilne, telekomunikacione i panelne držače osigurača, za standardnu i SMTmontažu.

Prekidači kola za opremu

Termalni (T-Line, TA45) i termalno-magnetni (TM12, AS168X) prekidači kola za opremu su dostupni u Schurter kompaniji. Termalni CBE imaju dobru simulaciju termičkog ponašanja zaštićene komponente, sposobnost suočavanja sa start-up i prodornom strujom, pogodni za širok spektar frekvencije, odlikovani jednostavnošću, pouzdanošću i povoljnom cenom.Termalno-magnetni CBE imaju dva dela kako bi se postiglo automatsko prekidanje struje prekoračenja: termalno-bimetalni za preveliku struju protoka i elektro-magnetni za struju kratkog spoja.

Prekidači i tastature

Schurter nudi širok spektar vandal otpornihi membranskih prekidača i tastatura, metalnih prekidača sa ili bez iluminacije, za panel ili PCB montažu.

Moduli za uvođenje snage i konektori

Schurter nudi širok opseg modula za uvođenje snage sa i bez ugrađenih prekidača, linijskih filtera i držača koji obezbeđuju posebnu zaštitu pri radu i rukovanju.

Više informacija možete pronaći na: www.schurter.com.